Kevin og Ron på charmetur i Danmark

I sidste uge kunne vi skrive, at Kevin Magnussen forventer at være tilbage i en Grand Prix racer i 2016 og at han har opbakning fra Ron Dennis. Det understregede weekendens besøg.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/6 2015 klokken 15:06

I fredags kom Kevin Magnussen en tur til Danmark, sammen med hans øverste chef, Ron Dennis.

De to deltog sammen in konference hos Axcel i København, hvor de ankom i en smuk hvid McLaren, med Kevin som chaufør for Ron Dennis, naturligvis.

Axcel er en dansk kapitalfond, der har investeringer ude i en lang række mellemstore nordiske virksomheder.

Ron og Kevin var hos dem, for at få deres hjælp til at skaffe mere opbakning til Kevin.

”Ud fra min professionelle baggrund, er han hele investeringan værd,” udtalte Ron Dennis under mødet.

”Hvis man lige sætter det i perspektiv, så bruger vi årligt 200 millioner £ på Formel 1”!

”Hvis I vil hjælpe med at gøre en forskel for ham her (Kevin red.), vil det koste jer en brøkdel af det. Blot en lille procentdel af dette beløb, vil hjælpe ham med at skille sig positivt ud fra konkurneterne”, kom det yderligere fra Dennis.

”Så hvis I vil have ham til at vinde hurtigt, hvis I vil have ham til at blive verdensmester hurtigt, så bliv patriotisk omkring ham og indse, at I har en mulighed for at lave en dansk helt”.

”Det her drejer sig om, hvis I vil have en Dansk helt, hvis ikke, så kan I jo bare forholde jer passive og lad tingene forsvinde for Kevin”.

”I skal sætte jeres land først og Kevin bagefter. Jeg er sikker på at han fortjener chancen og han fortjener helt sikkert supporten”.

Ron Dennis tilføjede, at Kevin har muligheden for at kører i Formel 1 i 2016, han skal blot have den rigtige opbakning hjemmefra.

”Jeg har to verdensmestre på mit hold, to af de bedste kørere i verdenen, så hvis Kevin vil have en af de pladser, skal han bevise sit værd”.

”Det kan være at han skal kører for et andet hold, for at bevise det, som jeg så skal betale for, eller måske bliver det hos os selv igen”.

”Mest vigtigt er det dog, at I hjælper ham til at få den mulighed. Jeg er overbevist om at han fortjener det”, sluttede Ron Dennis, der således satte en tyk streg under, at Kevin Magnussen er en klar kandidat til et Formel 1 sæde i 2016, hvis bare han har den rette opbakning med sig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi vil udfordres Pastor skal ikke føle sig sikker »