Brasiliens GP: Vejrudsigten

Regn, regn og endnu mere regn. Det er hvad der venter Formel 1 feltet i Brasilien, hvis man skal tro prognoserne.

Jenson Button tager det ternede flag . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/11 2015 klokken 22:11

Formel 1 feltet har været hårdt ramt af regn, i de seneste Grand Prixer. I USA regnede weekenden væk, hvilket betød masser af afbrudte sessioner. I Mexico regnede det om fredagen, resten af tiden kom der dog ikke meget regn. Nu er feltet så taget til Brasilien og her slipper de heller ikke for regn hvis man skal tro prognoserne.

Som prognoserne ser ud lige nu, så er der regn over Sao Paulo fra nu af og resten af ugen, hvilket betyder det brasilianske Formel 1 Grand Prix også bliver ramt af regn.

Fredag skulle det blive tordenvejr og risikoen for regn ligger på 80%. Temperaturen derimod skulle ligge på omkring 31 grader.

Lørdagens vejr minder meget om det vejr der rammer banen fredag. Tordenvejr og 80% risiko for regn. Forskellen på fredag og lørdag er dog, at temperaturen lørdag kun skulle ligge på omkring 29 grader.

Søndag ser vejret god ud til at blive noget bedre end de to første dage, her skulle der nemlig komme spredte tordenbyger og risikoen for regn siger 60%. Temperaturen bliver så en del lavere, den skulle nemlig ligge på små 24 grader.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »