Mexicos GP: Vejrudsigten

Lad os håbe, at Formel 1 feltet har taget svømmevingerne med fra Austin, fordi ifølge prognoserne skulle der også komme regn i Mexico.

Red Bull i regnen . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/10 2015 klokken 22:10

Formel 1 løbet i USA regnede bogstavlig talt væk, man fik nemlig over 200 millimeter regn i løbet af weekenden. Det betød, at en masse sessions blev aflyst eller rykket, og at mekanikkerne fik tid til at lave en masse sjov og spas, som eksempelvis at "sejle" i robåde ned gennem pitten. Man må så håbe for dem, at de har taget robådene med til Mexico, for her skulle vejret også blive meget vådt, hvis man skal tro prognoserne.

Fredag skulle der ikke komme regn, og temperaturen skulle ligge på omkring 24 grader, altså et ganske nydeligt vejr, når man ser på, hvordan vejret var i Texas. Desværre varer det ikke ved.

Lørdag er der nemlig meldinger om spredte tordenbyger, og risikoen for regn ligger på omkring 50%. Temperaturen er dog stadigvæk i den lune ende, den skulle nemlig ligge på omkring 23 grader.

Søndag skulle temperaturen igen ligge på omkring 23 grader, men risikoen for regn er her på hele 70%. Med hensyn til selve vejrforløbet, så meldes der om spredte byger.

Disse prognoser skal dog tages med et gran salt, da Mexico som bekendt lige har været ramt af en kraftig orkan. Derfor kan vejrsituationen nå at ændre sig, men indtil videre ligner det endnu et meget vådt Formel 1 Grand Prix.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USAs GP: Vejrudsigten Brasiliens GP: Vejrudsigten »