Comeback til sølvfarvet Mercedes?

Mercedes var kendt for sine flotte sølvfarvede biler, nu tyder det på, at teamet måske snart bringer de skinnende racere tilbage igen.

USAs Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 4/10 2021 klokken 12:10

Mercedes F1-team var kendt for sine flotte sølvfarvede racere. Teamet skiftede til en sort farve inden 2020-sæsonen. Håbet er at skabe opmærksomhed om bedre ligestilling og for at kæmpe mod racisme.

Lewis Hamilton er selv en stor fortaler for diversitet og lighed, så bemalingen var et ønske fra verdensmesteren, som et symbol på at holdet vil skabe forandringer.

Mercedes har lanceret Accelerate 25-programmet, som kort fortalt betyder, at 25 % af alle nyansættelser kommer fra underrepræsenterede grupper inden 2025.

Nu fortæller Lewis Hamilton, at han ikke har noget problem, hvis Mercedes går tilbage til sin ikoniske sølvfarve på bilerne.

Som Hamilton selv siger “Det er originalt en sølvpil”, det skriver motorsport.com

Verdensmesteren regnede nemlig heller ikke med, at farven skulle være permanent.

”Hvis det går tilbage, vil det være en god ændring. Det afholder os ikke fra de ændringer, vi foretager internt, da vi fortsat virkelig presser på for mangfoldighed, selvom vi arbejder med alle vores partnere,” siger Lewis Hamilton.

Om Mercedes vælger at gå tilbage, det er endnu uvist, men tyskerne har ihvertfald fået ok fra manden, der bad om deres farveskifte.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Qatars GP er en realitet Frisk motor på vej til Hamilton »