Frisk motor på vej til Hamilton

Mens Bottas og Verstappen begge fik skiftet deres motor ud i Rusland, hvilket de slap meget billigt fra, valgte Mercedes at fortsætte med den gamle motor hos Hamilton. Det fortryder de måske nu.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2021 klokken 10:10

Mercedes ved at Hamiltons motor er slidt, selvom han angiveligt er bedre til at passe på den, end Bottas.

Håbet har været, at man kunne nøjes med at bruge de tilladte 3 motorer over hele sæsonen, men det håb er ved at forsvinde.

Derfor har Mercedes valgt at sikre, at der er en frisk motor klar til Hamilton i Tyrkiet, de har dog endnu ikke taget beslutningen om, at den vil blive sat i bilen, hvilket ville sende ham ned bagerst i feltet.

Max Verstappen sikrede sig bagerste startposition i Rusland, som følge af 3 placeringers straf for uheldet mellem ham og Hamilton i Italien, samt at han tog en ny motor i brug.

Heldet tilsmilede dog den unge hollænder, hvilket sendte ham helt op som nummer 2 da det ternede flag kom frem, lige efter Hamilton.

Hvis Hamilton ender med at tage en motorstraf i Tyrkiet, vil han stå over for en svær opgave hvis han skal gøre sig håb om at tabe tilsvarende få point til Verstappen, skulle hollænderen gå hen og vinde.

Spørgsmålet er bare, om Mercedes og Hamilton har råd til at tage straffen på en anden bane, for det tyder på at straffen vil komme.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Comeback til sølvfarvet Mercedes? Ocon undrer sig over manglende fart »