Breaking: Vasseur ny teamchef hos Sauber

Så er Monisha Kaltenborns afløser fundet, og det blev tidlgiere Reanult teamchef Frederic Vasseur.

Bahrains Grand Prix 2017. Begge Sauber-racere under træningen . Copyright Sauber F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/7 2017 klokken 11:07

Sauber F1 har i dag offentliggjort navnet på Monisha Kaltenborns afløser, og det bliver Renaults tidligere teamchef Frederic Vasseur.

Der har igennem længere tid været peget på Vasseur som den mest oplagte kandidat til stillingen i det lille schweiziske team, og nu står det klart, at franskmanden starter på jobbet d. 17. juli, hvilket er dagen efter Englands Grand Prix i den kommende weekend.

I en erklæring om eks-Renault-chefens ankomst udtaler Saubers bestyrelsesformand Pascal Picci: "Frederic Vasseurs lange og vellykkede karriere på topniveau i international motorsport taler for sig selv, og vi er begejstret for at byde ham velkommen hos Sauber."

Stoffel Vandoorne (tv) fortæller Frederic Vasseur om sine oplevelser med Honda.
Copyright Renault Sport


Som nævnt var Vasseur teamchef hos Renault indtil slutningen af 2016, hvor uenighed om strategi og ”visioner” delte parterne, men han glæder sig til den nye opgave.

"Jeg kan ikke vente med at begynde at arbejde med vores kørere, ingeniører og alle medarbejderne. Jeg ser frem til at bidrage til den næste vigtige fase i teamets udvikling," udtaler Vasseur.

Vasseur bliver altså manden, som skal forsøge at få transitionen med den nye Honda-motor til at glide ubesværet i 2018, en opgave der kræver erfaring, men den besidder franskmanden.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verdenspremiere på filmen om Sir Frank Williams Alligevel ingen Honda-motor til Sauber »