Bottas tæt på ny aftale

Alt tyder på at Esterban Ocon ryger helt ud af Formel 1 efter denne sæson, mens Valteri Bottas angiveligt er tæt på en aftale, med et andet hold.

Valtteri Bottas . Copyright Stake F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/7 2024 klokken 10:07

Til trods for at det ikke er officielt meldt ud, er der ikke meget der tyder på at Valteri Bottas får en sæson mere på Sauber holdet, der skifter navn til Audi.

Men selvom Bottas roder rundt i bunden af feltet, er der andre hold der ser på ham som et godt aktiv, da han ved hvordan det er at vinde et Formel 1 løb.

Bottas har af flere medier, været linket op mod HAAS, som en erstatning for danske Kevin Magnussen, hvor han skulle være den erfarne mand ved siden af Oliver Berman, som skulle være på plads, men endnu ikke offentliggjort.

Men noget tyder på, at Bottas ikke er så interesseret i det sæde, som HAAS gerne vil have det til at lyde, efter det er kommet frem, at Williams skulle have tilbudt ham at komme tilbage.

Man skal heller ikke tage fejl af, at det er en vis Toto Wolff der er Bottas' manager. En mand der har en meget stærk relation til Williams, som Mercedes leverer motorer til og han har også tidligere været medejer af holdet, som nu ledes af hans gamle wingman.

Inden en kontrakt kan falde helt på plads med Bottas, skal Mercedes lige beslutte sig for, hvad de gør med den unge

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optakt til Englands Grand Prix Haas F1 bekræfter Bearman for 2025 »