Bottas klar til at blive

Williams står over for at skulle genforhandle med begge deres kørere, hvis kontrakter med holdet udløber efter denne sæson. Bottas har meldt ud, at han ønsker at blive, til trods for rygter om et skifte til Renault

Mexicos GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2016 klokken 10:08

Renault siges at stå klar i kulissen med en interessant kontrakt til Bottas, men selv siger han, at han ikke er færdig med Williams endnu.

"Jeg har det rigtigt godt på holdet, som jeg føler er det helt rigtige for mig", kom det fra Bottas.

"Vi mangler fortsat at vinde sammen, hvilket vi ellers har været tæt på", tilføjede han.

Bottas har været på podiet 6 gange i løbet af sin tid hos Williams, men han mangler fortsat at indtage det øverste trin.

Mens mere og mere tyder på, at Bottas vil forlænge med Williams, er der også mere og mere der tyder på, at Felipe Massas kontrakt ikke vil blive forlænget.

Brasilianeren, de fleste ventede ville ryge ud af sporten, da han blev ofret hos Ferrari, til fordel for Alonso, ser endnu engang ud til, at have en meget lille chance for at blive i sporten.

Men man skal ikke forvente at det bliver uden kamp, hvilket kan sende ham i retning mod Renault, som den leder de søger.

Williams har meldt ud, at de vil komme med en annoncering i starten af september, hvilket passer med løbet på Monza, som de traditionelt anvender til deres annonceringer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren fortsætter udvikling på 2016-model Halo til Nico Rosberg »