Bottas: F*** you!

Ingen havde regnet med ham, men Valtteri Bottas dominerede alligevel og vandt Australiens grand prix i overlegen stil. Men på vej tilbage til pitten kunne han ikke dy sig for en sviner over radioen…

Billeder fra Bahrain 2017 - Billeder fra Mercedes . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 18/3 2019 klokken 12:03

Efter at være blevet ønsket tillykke med sejren af sit Mercedes-team over radioen, kom der et måske noget uventet svar fra den mere eller mindre mutte finne:

”To whom it may concern, fuck you!”.

Frit oversat: "Til dem, som det måtte berøre: Skråt op med jer!".

Bottas’ bemærkning antyder, at sidste sæsons massive pres og dårlige resultater, hvor han mindst kunne have vundet to grand prixer, ikke er gået sporløs forbi den nu fuldskægsbærende finne.

Teamchef Toto Wolff lod som om, han ikke rigtigt havde hørt det, og svarede: "Det var det helt rigtige svar, tillykke!"

Men svar på hvad?

Bottas forklarede senere: "Det var bare noget, der kom til mig spontant", fortæller han. "Der findes mange folk, der hjælper dig, men der findes også andre, som hele tiden kun vil se det negative. Måske burde de folk se sig selv i spejlet og spørge sig selv, hvorfor de gør det.”

Wolff har intet problem med Bottas‘ bemærkning og forklarer det på følgende måde. "Han blev afskrevet og erklæret uegnet til sit job. Den måde, som han er kommet tilbage på nu - med en af de mest dominerende sejre i lang tid - viser det menneskelige potentiale, og hvor stor en rolle det mentale spiller.”

Vi glæder os til at se og høre mere fra en mental stærk Bottas i fremtiden.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Virker de nye regler for aerodynamikken? Kubica fortryder ikke comeback »