Kubica fortryder ikke comeback

Robert Kubica fortryder ikke sit comeback til F1. Kubica havde en ret dårlig weekend sammen med Williams i Australien. Det var Kubicas første F1 løb efter 8 års pause.

Robert Kubica . Copyright Williams F1 Team

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 18/3 2019 klokken 16:03

Williams er ikke bare det mest langsomme hold, men Kubica blev også taget med en omgang af sin holdkammerat George Russell.

Tidligere F1 kører JJ Lehto siger til avisen Iltalehti, ”Da jeg hørte første gang at Kubica ville vende tilbage til F1, var jeg i tvivl om han har det der skal til. Han har været væk fra F1 i meget lang tid, og Williams er håbløst bagud, så deres kørere har ikke en chance for at gøre en forskel.”

Robert KubicaRobert Kubica
Copyright Williams F1


Kubica svarer, ”nej jeg fortryder intet. Sidste år brugte jeg seks uger på at beslutte mig for om jeg skulle sige ja til at komme tilbage til F1. Jeg vidste det ville blive svært. Som kører var testen i Barcelona det mest vigtige for mig i de sidste 8 år. Det er en vanskelig situation holdet er i, og vi får også nok at se til i næste løb samt nogle af de efterfølgende løb.”

”Jeg fortryder ikke at jeg kom tilbage til F1. Jeg er måske ikke den mest følsomme type, men jeg følte at jeg havde opnået noget stort i Australien. På et tidspunkt i løbet hørte jeg fra min race ingeniør at jeg havde god fart i bilen, så begyndte jeg at grine, for jeg følte at jeg ikke kom nogen vegne. På trods af vores problemer rejser jeg hjem med positivt sind fra Australien”.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas: F*** you! Norris svigtede McLaren »