Aston Martin-chef: Vettel skal overbevises

Aston Martin holdchefen, Mike Krack, mener, at de skal vise Vettel, at der potentiale i holdet, hvis han skal fortsætte sin Formel 1-karriere hos det britiske hold.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 7/3 2022 klokken 10:03

Mike Krack er ny holdchef hos Aston Martin, hvor han har erstattet den mangeårige chef Otmar Szafnauer.

Vettels kontrakt hos Aston Martin udløber efter denne sæson, og derfor vurderer Krack, at en af hans opgaver, er at han og resten af holdet skal vise Vettel, at der er potentiale i holdet, fordi han tror ikke Vettel er interesseret i at slås i midterfeltet.

“Det er klart at en mand som Sebastian (Vettel), en firedobbelt verdensmester, han vil ikke slutte P15, P12 eller P8. Det er klart. Det er vores opgave at levere en stærk bil, eller lad os sige, en struktur der præsterer, fordi jeg mener, at Sebastian er en klog mand,” lyder det fra teambossen. motorsport.com

“Så han vil ikke kun fokusere på dette års bil, men han vil fokusere mere på, hvad der sker med holdet, og om han kan se potentiale i holdet.”

“Så hvis vi kan tilbyde ham det, så tror jeg, at vi har en chance for at beholde ham i længere tid.”

Krack har dog ikke talt med Vettel om hans fremtidsplaner i forhold til, om han har lyst til at fortsætte hos det Silverstone-baserede hold.

“For at være ærlig, så har jeg ikke talt med ham omkring det. Det er noget vi vil komme til, naturligvis.”

“Alt i alt, er det vores opgave at levere den rigtige pakke, og så vil Sebastian og andre kørere tilslutte sig til holdet,” lød det fra Krack.

Mike Krack har tidligere arbejdet sammen med Vettel, da de begge arbejdede for BMW, hvor Krack var tyskerens løbsingeniør.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS har ikke besluttet sig endnu Emilia-Romagna overtager for Sochi »