HAAS har ikke besluttet sig endnu

Men det er Pietro Fittipaldi der vil være at finde i HAAS raceren under den sidste test i Bahrain, efter Nikita Mazepin er blevet fyret fra holdet, angiveligt som følge af manglende sponsorbetalinger.

Antonio Giovinazzi. Portugals GP 2021. . Copyright Alfa Romeo Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/3 2022 klokken 09:03

Alt tyder på at det bliver Pietro Fittipaldi, der vil sikre sig sædet ved siden af Mick Schumacher, hvilket vil sikre HAAS et par legendariske navne på deres hold, men ifølge HAAS selv, er intet afgjort endnu.

Nikita Mazepin har, som alle efterhånden ved, mistet sin plads på holdet, officielt som følge af manglende sponsorstøtte, efter at holdets tidligere titelsponsor, Uralkali, som følge af krigen mellem Rusland og Ukraine, ikke har kunne betale, samtidig med at HAAS ikke har ville have russiske reklamer på deres biler.

Ifølge Gene Haas, vil Fittipaldi være at finde i bilen i Bahrain, simpelthen fordi han er holdets reservekører, men han understreger at man er i gang med at se på mulighederne.

Ud over Fittipaldi, er den fyrrede Alfa Romeo kører, Antonio Giovinazzi og Alpine junior Oscar Piastri, nævnt som varme emner.

Især italienske Giovinazzi, med sin Ferrari støtte, må siges at være ret hot.

Han har erfaring og penge med sig, noget det lille HAAS hold godt kan bruge.

En udmelding forventes at komme kort inden første løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alfa Romeo klar med Bottas i v.2.0 Aston Martin-chef: Vettel skal overbevises »