Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten

Mens det igen bliver lidt køligere i Danmark, ser det anderledes lækkert ud, når man ser på vejrudsigten for den kommende weekend i Baku. Læs her, om der skal regnvejrsdæk frem.

Baku City Circuit . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/4 2019 klokken 14:04

Det er ikke rigtigt sommer som venter kørere og tilskuere, i den kommende weekend i Baku, men mere et vejrlig som det vi har haft i Danmark den seneste uges tid.

Fredag hvor Formel 1 bilerne for første gang, skal ud og luftes på den specielle bybane, vil der være få skyer på himmelen, med temperaturer omkring 18 grader. Frisk vind, med vindstød på op til 25 km/t.

Lørdag forsvinder skyerne helt, men temperaturen skulle falde til 17 grader, mest fordi vinden tiltager, med vindstød på op til 35 km/t, hvilket kan have stor indflydelse på kvalifikationen.

Søndag når Formel 1 løbet skal afvikles, finder der igen lidt skyer vej tilbage til himmelen over banen. Temperaturen stiger til 19 grader og vinden forbliver rimelig frisk, med 35 km/t.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: Vejrudsigten Spaniens GP: Vejrudsigten »