Anden sæson svær for Nasr

Formel 1-sæsonen 2016 var den anden sæson for Saubers brasilianer Felipe Nasr, men det var bestemt ikke nogen let sæson, hvis man spørger ham selv.

Felipe Nasr. . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/12 2016 klokken 12:12

Felipe Nasr fik sin Formel 1-debut for Sauber tilbage i 2015, efter sin tid som testkører for Williams sæsonen før. Det havde unge Nasr åbenbart lært noget af, for han sluttede sin første sæson som nummer 13 ud af 22 kørere. Derudover hentede han 27 flotte point, hvilket hjalp Sauber op foran blandt andet McLaren, som det lille schweiziske team normalt ikke slår. Derfor havde Nasr håbet på at kunne gøre det endnu bedre i 2016, men det er altid svært at lave en "2`er", hvilket Felipe Nasr også fandt ud af.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


Nasr og Sauber formåede blot at hente to point i denne sæson, point som kom på brasilianerens hjemmebane Interlagos. To point er ikke noget som tilfredsstiller Felipe Nasr, som derfor beskriver sin anden sæson som svær og en kæmpe udfordring.

"Skal jeg beskrive sæsonen med et ord, så må det være udfordrende. Jeg tror det bliver meget nemmere, hvis man har en bil som man ved kan vinde eller kæmpe med, hvor det er sjovt, men det havde vi bare ikke. Det betyder så bare, at jeg nu har set sporten fra to sider. Jeg har set den fra den fantastiske side, som var mit debutår, og så har jeg set det fra den negative side, som var min anden sæson," Fortæller Felipe Nasr til motorsport.com.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


2016-sæsonen var ikke kun svær for Felipe Nasr på banen, men også udenfor banen. Efter sæsonen var blevet afsluttet i Abu Dhabi kom det frem, at brasilianerens store sponsor Banco do Brazil havde trukket sit sponsorat, hvilket betyder at Nasr får svært ved at finde de penge, han skal bruge for endnu en gang at være at finde i Formel 1-feltet i 2017. Der er dog fortsat ledige sæder, men spørgsmålet er om de teams der har sæder ledige kan bruge en kører som Felipe Nasr og endnu vigtigere, om de kan bruge ham uden en stor pose penge.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Smedley: Denne kommentar ændrede Massa Comeback til Massa? »