Allison bliver hos Mercedes

Mercedes har indgået en flerårig aftale med deres tekniske direktør, James Allison, der kom tilbage til holdet efter en kort pause væk fra Formel 1, i sidste sæson. Det skal sikre stabilitet og den rette udvikling forud for de nye regler i 2026.

James Allison . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2024 klokken 12:01

James Allison er for Mercedes hvad Adrian Newey er for Red Bull. En nærmest uundværlig person.

Det indså Mercedes sidste år, da de efter en serie af nedture, genansatte Allison, for at få rettet op på det udfordrende design, de havde lavet uden ham.

Endnu vigtigere, viste han, at han kunne rette op på holdet, hvilket Toto Wolff har anerkendt, ved at tilbyde ham en lang kontrakt med holdet.

Hvor lang en kontrakt der er tale om, fremgår ikke af pressemeddelelsen fra Mercedes, blot at det er en flerårig aftale.

"Jeg er meget glad for at James Allison har valgt, at indgå en langtids aftale med os," lyder det fra Wolff i pressemeddelelsen.

"Han er en yderst vigtig person for vores hold, og jeg er ikke i tvivl om, at han er den mest imponerende tekniske leder i vores sport," tilføjede han.

Allison har været en nøglemedarbejder hos Mercedes, siden 2017, hvor han i samarbejde med Toto Wolff, har udarbejdet klare planer for deres indsats i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officiel 2024-kalender, med starttider Haas-racer kommer til at passe Kevin bedre »