Albon får ny løbsingeniør

Formel 1-fans har ikke fået den heftige duel mellem Red Bull og Mercedes, som vintertestene lagde op til. Derfor rykker Red Bull rundt i butikken.

Red Bull Filming day . Copyright Red Bull

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 29/7 2020 klokken 00:07

Red Bull har ikke fået den drømmestart som de havde håbet på. Til trods for at Verstappen har været på podiet, så er de langt fra Mercedes, som har taget sejren i alle tre løb.

Faktisk har Red Bull svært ved at følge med sidste års team fra midterfeltet, Racing Point.

Årsagen skal først og fremmest findes i, at Red Bull har fundet ud af, at der er en uoverensstemmelse mellem fabrikkens data og den aerodynamiske performance på banen.

Godt nok har Verstappen været på podiet, men det har været endnu mere op af bakke i den anden side af teamets garage.

Alexander Albon har fået en svær start på sæsonen, hvilket allerede har fået rygtemøllen til at køre, om at thai/englænderen står med den ene fod ude af døren.

Det har fået Red Bull til at reagere, så de kan redde karrieren for deres unge stjernekører. Redningsmanden bliver, ifølge Motorsport.com, en gammel kending hos Red Bull, Simon Rennie.

Simon er mest kendt for tidligere at have været løbsingeniør for Mark Webber hos teamet i 2013, og herefter for landsmanden Daniel Ricciardo fra 2014 og frem til skiftet til Renault efter 2018-sæsonen.

Albon ser nærmere på banenAlbon ser nærmere på banen
Copyright Red Bull


Simon har, efter eget ønske, haft en mere tilbagetrukket rolle tilbage på fabrikken siden da - indtil nu.

Simon er tilbage i paddocken allerede i denne weekend, hvor han overtager den vigtige position som Alexander Albons løbsingeniør. Nuværende mand i den position er Mike Lugg, som fremadrettet skal arbejde i en stilling tilbage på fabrikken.

Simon Rennie har tidligere skabt store resultater som løbsingeniør, så det bliver spændende at se, om han har mulighed for at gentage succesen med Red Bulls nyeste stjerne.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sao Paulo protesterer mod aflysning Steiner: Vi er parat til samme radiomelding igen »