Vettel: Leclerc større stjerne end Verstappen

Sebastian Vettel mener, at Leclerc har en stor fremtid foran sig, og han vurderer endda, at han er en større stjerne end Max Verstappen.

Englands Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 18/11 2020 klokken 15:11

Sebastian Vettel kører lige nu sin anden og sidste sæson sammen med Leclerc hos Ferrari. Leclerc har været den dominerende kører hos Ferrari i denne sæson, hvor han har scoret 97 point imod Vettels 33.

Ifølge tyskeren er Leclerc den største unge stjerne, som kører i F1, og han siger, at han er en større stjerne for fremtiden end Max Verstappen.

“Jeg synes, at Charles, måske er den største stjerne for fremtiden, måske endda endnu mere end Max, fordi han er god,” sagde Vettel til flere reportere efter det tyrkiske grand prix

Leclerc var rasende på sig selv efter sin fejl i sving 12 i det forgangne løb i Tyrkiet, hvor han smed podiepladsen væk efter han forsøgte at overhale Sergio Perez, som endte med at give Vettel den sidste podieplads i stedet for den unge Ferrari-kører.

Den firedobbelte verdensmester fortalte efter søndagens grandprix, at om 10 år betyder løbet i Tyrkiet ingenting for Leclerc.

“Jeg tror ikke, at han er glad i dag (søndags, red.), men om 10 år vil det ikke betyde noget, om han er sluttet på podiet i dag eller ej.”

“Jeg ser ofte mig selv i Charles. Han er meget yngre end mig, og han er meget hurtig,” lød det fra den firedobbelte verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« iOS widget til BMF1 app Daimler bakker op om Formel 1-holdet »