Toto Wolff udelukker Hamilton og Verstappen hos Mercedes

Mange Formel 1-fans kunne nok godt tænke sig at se Hamilton og Verstappen i den samme bil, men Mercedes-bossen afviser muligheden for et samarbejde imellem de to kørere.

Spaniens Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 21/10 2020 klokken 20:10

Det har tidligere været på tale, at Verstappen skulle til Mercedes, men det har altid bare været rygter og det er hurtigt blevet manet til jorden.

Østrigeren blev spurgt ind til om, at Verstappen kunne komme til Mercedes ved siden af Hamilton, men Wolff afviser det blandt andet på grund af den loyalitet, som Verstappen har vist Red Bull igennem årene.

“Valtteri leverer for os, og det samme gør Lewis, og de leverer stadig på deres højeste niveau. Og så har vi vores junior-kørere, som kunne være fremtiden for os,” udtaler østrigeren i F1’s officielle Beyond The Grid podcast. apple.com

“Og situationen omkring Max giver os ingen mulighed lige nu. Han er bundet til Red Bull, og jeg respekterer hans loyalitet, og jeg tror, at det er vigtigt for Red Bull at have Max. Der er også en stor baggrundshistorie, fordi Red Bull hentede ham meget tidligt, da han kom til Toro Rosso.”

“Situationen er som den er, og det er godt for ham, men det er også godt for os,” lød det fra østrigeren.

Valtteri Bottas har allerede skrevet under på en ny kontrakt med Mercedes, der binder ham til endnu en sæson hos de seksdobbelte verdensmestre. Holdkammeraten, Lewis Hamilton, forventer man også forlænger sin kontrakt med Mercedes.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abiteboul om Ocons 2020-sæson Russell vil blive på gridden »