Monacos GP: Hot or Not

Motorsport og modeshow, rød løber og rød sejr, traditioner og tissetrusler. Weekenden i Monaco bød på lidt af hvert, og her er vores dom over sæsonens 6. Grand Prix.

Pressemøde efter Monacos Grand Prix . Copyright Ferrari

Af: Lea Petersen (lap@bmf1.dk) d. 29/5 2017 klokken 17:05

Det er så godt som umuligt at overhale på banen i Monte Carlo, og det er bestemt ikke blevet nemmere med de nye, bredere biler. Sådan må konklusionen lyde efter Monacos Grand Prix. Til gengæld kan Monacos Grand Prix så meget andet. Blandt andet kan man brygge en Hot or Not-liste over det!

Hot or Not-listen er ikke en facitliste, men blot et udtryk for skribentens egne holdninger. I opfordres derfor til at komme med jeres egne Hot or Not-lister i kommentarfeltet nedenfor.

Vi starter vanen tro med en Hot-liste:

Første omgang af Monacos GP
Copyright Haas F1


Hot var Kevin Magnussen, da han lavede sin bedste start i denne sæson. Dem vil vi gerne se flere af!

Hot var det også, da Ferrari for første gang siden 2001 vandt Monacos Grand Prix.

Hot var sædet i Fernando Alonsos racer, hvis Jenson Button vel at mærke gjorde alvor af sin trussel og tog sig en tissetår under løbet.

Og nu til alle NOT’erne:

Pascal Wehrlein til Monacos GP
Copyright Sauber


"Åh nej" tænkte de fleste, da Pascal Wehrlein pludselig lå på siden i sin Sauber-racer i svinget lige før tunellen. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, og den tyske racerkører kunne selv gå fra stedet. I det hele taget var det ikke Saubers weekend. Hverken Pascal Wehrlein eller Marcus Ericsson gennemførte løbet.

Når nu Ferrari både tog første- og andenpladsen, havde undertegnede gerne set, at Kimi Räikkönen og ikke Sebastian Vettel vandt løbet. Derfor er Ferrari både på Hot- og Not-listen.

Not var Mercedes. Lewis Hamilton og Valtteri Bottas kørte sådan set fint, men efter fire år med Mercedes-dominans i det lille fyrstedømme, er det ikke en godkendt weekend for de regerende verdensmestre.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco GP: Løbet live - Vettel vinder! Toto Wolff: Ferrari sejr var ikke strikket sammen »