Monaco-ulykke var ikke med vilje

Sergio Perez afviser, at det var en bevidst handling, at han kørte galt i Q3 i Monaco. I følge rygter, skulle det være forklaringen på, hvorfor Verstappen ikke gav Perez sjettepladsen i Brasilien.

Brasiliens Grand Prix 2022. Perez . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 17/11 2022 klokken 22:11

Max Verstappen afgav ikke sin sjetteplads til Perez i Brasilien. Det var der mange, der undrede sig over, da Perez har hjulpet Verstappen op til flere gange.

Udover det burde en sjetteplads ikke betyde meget for den dobbelte verdensmester. I modsætning til Perez som kunne have været to point foran Leclerc i kampen om andenpladsen i kørernes mesterskab.

Rygterne lyder dog på, at grunden til, at Verstappen ikke lod sig overhale af Perez, var fordi at hollænderen mener, at Perez kørte galt med vilje i Monaco i Q3. På den måde kunne Verstappen ikke slå sin holdkammerats tid i kvalifikationen i Monaco.

Begrundelsen for hvorfor Verstappen ikke lod sig overhale er ikke blevet officielt bekræftet. Men rygterne omkring Perez mulige bevidste crash, har sat spekulationer i gang, om det er det, der kan være årsagen til, hvorfor Verstappen ikke adlød Red Bull-teamets ordre i Brasilien.

Det er mexicaneren nu blevet foreholdt, hvor han benægter, at crashet var en bevidst handling.

“Alle laver fejl i Monaco. Og du kan se, jeg mener i disse dage, der har du al information, du har brug for. Jeg var lige ved at køre galt i sving 1,” lyder det fra Red Bull-køreren. motorsport.com/

Perez blev efterfølgende spurgt ind til, om Verstappen tror, at mexicaneren kørte galt med vilje.

“Vi er blevet enige om, til fordel for holdet, at det skal holdes internt. Og det er bedst, at vi ikke åbner nye spekulationer op, og at vi er i stand til at komme videre.”

“Vi er stadig i stand til at være det hold, som vi plejer at være. Forenet og stærke. Og det er holdets prioritet, at vi er det. Vi vil gerne lægge det her bag os, og bare kigge fremad,” lød det fra den firedobbelte grand prix-vinder.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Redder Mercedes Mick Schumacher? Abu Dhabis GP: 1. Frie træning »