Kevin er klar til at komme videre

Danske Kevin Magnussen kører muligvis sit sidste Formel 1-løb i karrieren på søndag, og det er noget, at han har accepteret.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 10/12 2020 klokken 20:12

Kevin Magnussen skifter til den amerikanske serie IMSA, hvor han skal køre for Chip Ganassi, og danskeren er derfor klar til at sige farvel til motorsportens kongeklasse, som han har været en del af siden 2014.

“Jeg har accepteret situationen. Jeg ved, at man i motorsport aldrig skal sige aldrig,” ifølge motorsport.com

“Men jeg er klar til at kalde det her for mit sidste F1-løb. Jeg vil gå ud at nyde at køre bilen. Det er en fantastisk bil - den er meget tilfredsstillende at køre.“

“Da jeg voksede op som dreng, drømte jeg om Formel 1, og jeg ville så gerne komme til Formel 1, og det at være her og få en karriere ud af det, er noget jeg er virkelig heldig og privilegeret over at have opnået.”

Magnussen mistede også sit sæde hos McLaren efter 2014-sæsonen, men danskeren erkender, at han så anderledes på det dengang.

“Det er ikke, fordi jeg er trist eller noget som helst, som i 2014, hvor jeg var nervøs omkring alting.”

“Jeg husker Abu Dhabi i 2014, hvor jeg havde et forfærdeligt løb. Der var meget usikkerhed, hvor de havde fortalt mig, at de ville udnytte optionen de havde på mig, men det trak ud i langdrag, og de endte så med ikke at udnytte optionen på mig, så de til sidst droppede mig.”

“Jeg husker at være meget trist omkring alting og deprimeret. Men nu, har jeg haft flere år i Formel 1, og jeg ser virkelig frem til, hvad der kommer til at ske nu.”

“Det er meget spændende, og noget jeg ser virkelig frem til,” lød det fra den afgående Haas-kører.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton er klar igen "Jeg skal forbedre mig!" »