McLaren i medvind

Nye arbejdsmetoder hos McLaren har hjulpet holdet til at komme markant bedre fra start i år, end det de oplevede sidste år. Nu skal motorsiden også bare på plads.

Bahrains GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/4 2015 klokken 15:04

McLarens motorsportschef Eric Boullier udtaler, at McLarens nye arbejdsmetoder virkelig gavner holdet.

Tidligere har det lidt diktatoriske McLaren hold arbejdet efter devisen "gør det, du bliver bedt om", med en forventning om. at ledelsen vidste bedst.

Men nu er det en blødere franskmand, der uddelegerer opgaverne, og han forventer, at de ansatte selv kan tænke og komme med modspil, når nye tiltag bliver luftet.

Ifølge Boullier virker den nye tilgang, og den vaklende udvikling fra de tidligere år er nu afløst af en jævn og markant hurtigere udvikling, da det ikke er dumme folk, der arbejder med den avancerede teknik, men folk der har ideer og ved, hvad de gør.

”Det vigtigste med den nye tilgang til udviklingen er, at alle de involverede nu føler et større ansvar, og at bilens udvikling faktisk afspejler en del af dem selv,” udtalte Boullier til FIAs egen hjemmeside.

”Samtidig med at udviklingen går hurtigere, har den nye tilgang til personalet givet os en øget effektivitet på op mod 30 %, hvilket er ret vildt, da vi inden dette mente, vi var ret effektive,” tilføjede franskmanden.

”Vi vil blive ved med at udvikle på bilen helt til sidste løb, og vi skal nok få succes,” sluttede Eric Boullier.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2016 starter senere og tidligere Se i bakspejlet, nu kommer Manor »