• Forside

Alonso vil have den 3. titel

Den tidligere verdensmester, Fernando Alonso, er sikker på at han når at få titlen igen inden han stopper.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 29/11 2008 klokken 09:11

”Jer er mere eller mindre overbevist om, at jeg ikke forlader Formel-1 før jeg har været verdensmester for 3. gang” udtaler Alonso til Radio Cadena.

27 årige Alonso vandt verdensmesterskabet sammen med Renault i 2005 og 2006, men havde en vanskelig sæson hos McLaren i 2007, hvorfor han kom tilbage til Renault i 2008 hvor han blev mødt af en bil der var for dårligt udviklet.

Fernando Alonso igennem Senna-S

Selv om Fernando Alonso er meget håbefuld angående deres R29, nægter han at udelukke en fremtid hos Ferrari, men udtaler derimod at ”til dette spørgsmål findes der ikke noget kort svar.”

Alonso benyttede også chancen til at nedtone hans rivalisering med Lewis Hamilton ved at sige at ”det er ikke så dårligt som det lyder til i England og Spanien. Da han blev verdensmester, ønskede jeg ham tillykke ligesom jeg gjorde det med Kimi Raikkönen i 2007. Jeg sagde til Lewis at, nu skulle han bare sørge for at nyde det. Mere er der ikke i det.”

Alonsos fremtid ifølge fansene

Det lyder til at Alonso gerne vil have lagt det kapitel bag sig, og vi er efterhånden også andre der giver ham ret i, at det var på tide at komme videre.