• Forside

3. træning: Alonso hurtigst

McLaren sluttede igen i toppen, men det var Kimi Räikkönen der tog overskriften, efter en voldsom afkørsel. Kimi Räikkönen vil således stille til start til kvalifikationen i en uprøvet reserve bil.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/9 2007 klokken 12:09


Til 3. træning, er der ikke noget med at vente og se tiden an.
Yamamoto er den første på banen allerede på klokkeslaget 11.

Sato er den første der kører mere end en omgang og er også den første der sætter en tid, der dog er meget langsommere end hans egen hidtil bedste.

5 minutter inde i den 3. træning, kører Fernando Alonso som den første topkører ud på banen. Men det bliver kun til en installationsomgang.

Træningen bære præg af en del nervøsitet, flere af piloterne har svært ved at finde idiallinjen og er derfor ude og bruge lidt af det italienske græs.

Efter tyve minutter, sætter Lewis Hamilton sin første tid, hvilket også er den hurtigste der er kørt til nu.

Fernando Alonso følger hurtigt op på den og sætter sig på den næst hurtigste tid, lige foran Kimi Räikkönen der dog lader til at have nogle problemer med bilen.

Også Felipe Massa lader til at syntes at Monza er blevet for smal og bruger også asfalten på ydersiden af cerben.

McLaren lader dog til at have styr på sagerne. Men også Williams er noget overraskende med helt fremme. Rosberg har kørt sig helt op på en 4 plads, kun overgået af de to McLaren piloter og nu Felipe Massa.

Jano Trulli er også hurtig i dag. Han har fået Toyotaen rundt på banen i den 5. hurtigste tid. Men allermest overraskede er det dog, at Vettel er med helt fremme i sin STR racer.

Kimi Räikkönen kører voldsomt af, med noget der ligner en bremsefejl, hvilket udsætter træningen i 15 minutter. Kimi Räikkönen kommer næppe på banen igen og må således starte kvalifikationen i en bil, der ikke er testet og måske også med en frisk motor, hvilket vil sende ham 10 pladser bagud.

Kimi Räikkönen slipper dog fra uheldet, helt uden skader. Da bilen kommer tilbage til pitten, gå mekanikerne straks i gang.

Fernando Alonso lader til at have det rigtigt godt på banen og med bilen. Han virker som om, at han har 100 % styr på Lewis Hamilton, der næsten er et halvt sekund hurtigere end Felipe Massa.

Kimi Räikkönen fik ikke rigtigt sat bilen godt op inden uheldet og kom ikke tilbage på banen efter uheldet, så han slutter helt nede på en 20. plads, så det ser ikke ligefrem godt ud for finnen.

Der vil utvivlsomt blive arbejdet hårdt med Kimi Räikkönens Ferrari, især når vi nu det drejer sig om holdets hjemmebane.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER