Kinas GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet vender tilbage til Kina, hvor håb om godt vejr ser ud til at hænge i en tynd tråd, her op til årets første sprint weekend. Vil eventuelle regnbyger kunne ændre på alt. Se her, hvordan det forventes at komme til at se ud.

Kinas Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2024 klokken 12:04

Ikke nok med at det er mange år siden, der er kørt på Formel 1 banen ved Shanghai i Kina, så er det også en sprintweekend, der står for døren, så når der skal køres træning, er der en chance for at få lavet det rigtige setup, hvorfor vejret kan få enorm betydning.

Et kik på varslet for den kommende weekend, lover ikke godt for kørere og hold, men godt for underholdningen for os tilskuere.

Fredag Eneste dag hvor der afvikles en decideret træning, bliver afviklet under tunge og tætte skyer, der forventes at afgive lidt vand hen over dagen. Varslet går dog på, at det vil være lette byger, men at de med meget stor sandsynlighed vil falde.
Temperaturen vil være omkring 21 grader og vinden let.

Lørdag Dagen for sprintløb og kvalifikationen til hoved løbet om søndagen, vil ligeledes blive afviklet under skyer, men varslet går på, at denne gang skulle det forblive tørt.
Fortsat 21 grader og kun en let vind.

Søndag Dagen for weekendens Grand Prix ser vi endnu et vejrskifte. Regnen skulle blive væk fra banen, hvor man faktisk også vil få solen at se, for førstegang i denne weekend. Temperaturen falder til 20 grader, samtidig med at vinden tiltager væsentligt, så der nu er en frisk vind hen over banen, til at drille kørerne.

Alt i alt, absolut ikke en optimal vejrudsigt for Formel 1 holdene, der i den grad vil sætte holdene på prøve.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Vejrudsigten Miamis GP: Vejrudsigten »