Vasseur optimist

Ferrari fik ikke den start på Formel 1 sæsonen, som de havde håbet på, men det får ikke holdets nye chef, Frederic Vasseur til at ryste i bukserne, tværtimod er han overbevist om at de har det der skal til, for at kunne udfordre Red Bull.

Frédéric Vasseur . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2023 klokken 13:03

En fejl i Charles Leclerc's motorstyring sendte ham ud af løbet, mens han kæm,pede med Sergio Perez i Red Bull.

Men denne fejl, som Ferrari fortsat søger en forklaring på, her ikke fået Ferraris nye holdchef, Fred Vasseur, til at tvivle på holdets formåen.

"Vi viste under kvalifikationen, at vi sagtens kan udfordre Red Bull, så det må vi også kunne i løbet," kom det optimistisk fra Vasseur.

"Udfordringerne vi havde med både Leclerc og Sainz' biler, viser ikke, at vi skal ændre på vores koncept, som der er nogen der ellers mener."

"Vi har farten, men mangler lidt stabilitet, som jeg er sikker på at vi har styr på, allerede til det næste løb," sluttede Vasseur.

Der er ingen tvivl om, at Ferrari er hurtige over en enkelt omgang, så hvis de kan få styr på deres mekaniske stabilitet, samt ikke mindst deres store dækslid, kan Ferrari være holdet, der kan udfordre Red Bull.

Alle øvrige hold, herunder den grønne Red Bull racer fra Aston Martin, ser ud til at være lige lovlig langt efter Red Bull, som det er nu. Mest udfordret tophold, er uden tvivl Mercedes, mens McLarens mange fans, ser ud til at skulle se langt efter podieplaceringer i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: Red Bull vinder det hele i år Mercedes jagter ny teknisk chef »