Hamilton fortsat uden kontrakt

Den 7. dobbelte Formel 1 verdensmester Lewis Hamilton, har endnu ikke skrevet under på en ny aftale med Mercedes, der ellers har meldt ud, at de er klar til at give ham en kontraktforlængelse. Er det 1. antydning af det er sidste sæson for Hemilton?

Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/3 2023 klokken 15:03

Ifølge Mercedes hold-chef Toto Wolff, var det planen at indgå en ny aftale med Lewis Hamilton kort efter sæsonafslutningen 2022 i Abu Dhabi.

Men efter flere halvhjertede undskyldninger fra Wolff, omhandlende hvorfor de ikke havde blæk på papiret endnu, kom det frem, at Lewis Hamilton ikke ønskede at indgå i en ny kontrakt med Mercedes, før han vidste hvor god den nye bil var.

Efter første løb, ser det ikke ud til, at Wolff er kommet tættere på en aftale med Hamilton.

Faktisk er der allerede forlydender ude om, at Mercedes og Wolff, overvejer situationen og ser på markedet af potentielle kørere, der eventuelt kunne tage over, skulle Hamilton tage beslutningen om at stoppe.

Wolff afviser dog denne drejning af situationen overfor SKY.

"Vi er i en situation, hvor vi skal sikre at alle arbejder i samme retning, det er ikke nu vi skal tale om eventuelle udskiftninger på holdet," kom det fra den, lidt, pressede Toto Wolff.

Hamilton samstemmer lidt, når han udtaler at han ser at der er et stykke arbejde endnu, men at han håber at de finder den rette vej. En udtalelse der kom da han krydsede målstregen som nummer 5, efter at han var blevet sat på plads af Fernando Alonso i Aston Martin og havde måtte opgive at nedkæmpe Carlos Sainz i en såret Ferrari.

Skulle det ikke lykkes, relativt snart, at få Mercedes W14 til at fungerer, er chancen for at Hamilton forlænger, ikke ret stor.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP - Løbsresumé: Verstappen sejrer i sæso Hill i extase over Alonso »