Schumacher færdig hos HAAS

Det er endnu ikke officielt meldt ud, men efter Mick Schumachers indsats i Mexico, forlyder det nu, at det er endeligt at HAAS ikke forlænger. Samtidig skulle Giovinazzi også være dømt ude.

Guenther Steiner og Gene Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/10 2022 klokken 15:10

Gene Haas, der er den primære ejer af HAAS Formel 1-holdet, var absolut ikke begejstret over Mick Schumachers indsats i Mexico.

Kort efter kvalifikationen, som Schumacher totalt bummede med en rookie fejl, var Gene Haas ikke sen til at melde ud, at det ikke så godt ud, mens Gunther Steiner var lidt mere blød, dog uden at han sagde, at det ikke var godt for hans fremtid på holdet.

Samtidig siger forlydender, at Antonio Giovinazzi heller ikke er i spil til sædet ved siden af Kevin, da han skal køre standardvogne for Ferrari.

Det betyder så, at det igen er veteranen Nico Hülkenberg, der er favorit til at sikre sig sædet, da Daniel Ricciardo direkte har meldt ud, at han ikke er interesseret.

Eneste - nogenlunde - realistiske alternativ til Hülkenberg, er Nicolas Latifi, der med en stærk sponsorstøtte, og et manglende sæde efter denne sæson, også er begyndt at spøge i kulissen.

Latifi er ikke ligefrem den hurtigste mand på gridden, men selvom HAAS i 2023 vil få massiv økonomisk støtte fra deres nye sponsor, er Latifis penge ikke uvæsentlige.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexico's GP: Dagen derpå BMF1.dk's Power Rating: Mexicos GP »