Steiner ikke imponeret

HAAS' team chef, Gunther Steiner, var ikke imponeret over Mick Schumacher, efter tyskeren formåede at smadre sin bil på et tidspunkt hvor han bare skulle trille tilbage til garagen.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/10 2022 klokken 11:10

HAAS sendte Mick Schumacher ud for at foretage en prøvestart, lige før det ternede flag blev viftet i forbindelse med den første frie træning i Japan.

Prøvestarten gik fint, men på vej tilbage til pitten, formåede Schumacher at kører af, mellem sving 7 og 8, hvilket førte til meget store skader på bilen.

"Ja, det er skuffende," udtalte Steiner efterfølgende til F1TV.

"Vi kørte bare ud for at øve løbsstart og få data til søndag, og så på vej tilbage smadrede Mick bilen, da han aqua planede og kørte ind i barrieren, ret hårdt."

"Hele fronten er smadret og vi bliver også nød til at skifte hans chassis, fordi vi er usikre på om det også har fået skader."

"Det er bedre at være helt sikker på at bilen er i orden, inden han kommer på banen igen i morgen," tilføjede Steiner.

Schumacher har endnu ikke fået forlænget sin kontrakt med HAAS, der havde langt højere forventninger til ham her i hans anden sæson i Formel 1.

Chancen for en forlængelse, øges ikke ligefrem efter sådan et stunt.

HAAS meldte hurtigt ud, at de ikke ville have bilen klar til den 2. frie træning, men de forventer at være klar til 3. træning lørdag og helt sikkert til kvalifikationen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: 2. frie træning Japans GP: 3. frie træning »