Alonso bekymret

Alpine endte med at opleve en brændende Formel 1-racer under årets første vintertest, mens Alonso testede den. Det har fået den erfarne spanier til at blive lidt bekymret.

BWT Alpine F1 A522 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/3 2022 klokken 09:03

Det måtte nærmest være som et deja-vu for Alonso, da han, som i McLaren-Honda tiden, stod ved siden af en brændende Formel 1-racer under vintertesten i sidste uge i Barcelona.

Efterfølgende har Alonso også givet udtryk for, at han er lidt bekymret, selvom spanieren officielt melder ud, at han overordnet er positiv overfor den nye bil.

Alpine var eneste hold der for alvor havde problemer under testen, men siger, ud at fejlen på Alonsos racer ikke bekymrede dem.

Renault, der ejer Alpine-holdet 100%, har udviklet en ny motor til denne sæson, hvor de anvender en form for dobbelt-turbo, i stil med den som Mercedes har haft stor succes med siden starten på hybrid-æren.

Det forlyder, trods andre udmeldinger fra Alpine, at det netop var den nye turbo, der forsagede nedbruddet, hvilket hænger godt sammen med, at Alonso nu er bekymret.

"Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal sige om vores nye bil," kom det fra Alonso til El Mundo Deportivo.

"Bilen virker ret god, men der er også mange ting, vi mangler at prøve af," tilføjede han.

Om en uge afvikler Formel 1 en ny test, som er den sidste inden årets første løb den 20. marts.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA: Mazepin må fortsætte Mercedes fedtspiller »