Hamilton: Her har I mig tilbage!

Med et meget kort og lakonisk tweet har Lewis Hamilton endelig brudt tavsheden på de sociale medier.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/2 2022 klokken 11:02

Efter sin løsladelse forkyndte en kendt dansk byggematador for nogle år siden overfor den ventende skare af journalister: "Her har I mig tilbage...!"

Måske har Lewis Hamilton følt sig inspireret af Kurt Thorsen.

I hvert fald har han nu sendt et kort, lakonisk budskab på sin Twitter- og Instagramprofil "Jeg har været væk. Nu er jeg tilbage!"

På billedet i tweetet (herunder) ses en tænksom Hamilton, som tilsyneladende skulle helt til Grand Canyon i USA for at nå til en beslutning.Siden det kontroversielle og stærkt omdiskuterede nederlag til Max Verstappen i afslutningsgyseren i Abu Dhabi har omverdenen ventet på nyt fra Hamilton, men skuffelsen var tilsyneladende så stor, at Mercedes-stjernen trængte til ro og eftertanke: "Vil jeg fortsætte eller stoppe?"

I skrivende stund har tweetet modtaget 370.000 likes og mere end 50.000 retweets. Dertil kommer lignende reaktioner på kørerens Instagram-profil. Tilsyneladende er der nogen, der venter på ham.

Med til historien hører, at FIA nu har iværksat en intern undersøgelse for at fastslå, hvorvidt løbsdirektør Michael Masi og Race Control fulgte reglerne, der var anført vedrørende 'lapped cars', der skulle passere Safety Car, før løbet blev givet fri. I dette tilfælde fik kun fem biler fik lov til at passere Safety Car, da der var én omgang tilbage.

En dramatisk af slagsen, skulle det vise sig.

Max Verstappen jagter Lewis Hamilton. Abu Dhabi 2021Max Verstappen jagter Lewis Hamilton. Abu Dhabi 2021
Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images


Resultaterne af undersøgelsen forventes først offentliggjort den 18. marts – nærmere bestemt op til ​​Bahrains grandprix-weekend. Hvorvidt Hamilton deltager eller ej, mangler vi dog stadig at få officielt bekræftet. Nogle rygter går på, at hans returnering til F1 er betinget af Masis afgang, men dette krav er dog hverken bekræftet af Mercedes eller eksverdensmesteren.

Såfremt Hamilton har tænkt færdigt, vil han blive teamkammerat hos Mercedes med George Russell i 2022.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas præsenterer sin nye VF-22 Udfordrende aerodynamik »