Saudi Arabiens GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet indtager bybanen Jeddah i Saudi Arabien der lægger ud til det Røde Hav, i den kommende weekend. Men selvom det ikke er i ørkenen banen befinder sig, ser det ud til at blive meget varmt.

Solnedgang over Abu Dhabi . Copyright Virgin Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/11 2021 klokken 15:11

Det helt nye løb i Saudi Arabien, der bliver afviklet i havnebyen Jeddah, kommer til at være det hurtigste bybane løb på kalenderen.

Samtidig ser det ud til at blive et af de varmeste løb, med mere en 30 graders varme, hver dag.

Fredag Her skal Formel 1 feltet ud og se nærmere på den nye bane, med en 1. træning om eftermiddagen, lokal tid, mens den anden træning bliver om aftenen.
Temperaturerne skulle være meget stabile omkring 31 grader. Udfordringen bliver vinden ude fra havet på omkring 24 km/t.

Lørdag En dag der minder meget om fredagen, med 31 grader. Dog skulle vinden aftage væsentligt og komme ned på omkring 9 km/t med vindstød på maksimalt 19 km/t.

Søndag Dagen for et maget afgørende løb i kampen om årets verdensmesterskab.
Her skulle temperaturene falde en anelse, til 30 grader. Vinden skulle forblive omkring 9 km/t, med vindstød på op til 15 km/t.

JeddahJeddah
Copyright Jeddah Corniche Circuit

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Qatars GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »