Capito overtager chefstolen hos Williams

Omstrukturering hos Williams, sender Simon Roberts ud af Formel 1 holdet, som fremover vil blive ledet af Jost Capito, der kom til holdet tidligere i år, med erfaring fra lignende stillinger i Rally.

George Russell. Bahrains GP 2021. . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/6 2021 klokken 16:06

Tirsdag morgen fik Simon Roberts besked på, at han ikke længere skulle varetage rollen som holdets CEO, hvilket ultimativt betød at han forlod Williams samme dag.

Det var dog ikke den helt store overraskelse, ifølge Roberts selv, der i en pressemeddelelse fra holdet, takker for den tid han havde med holdet, som han er glad for at have bragt tilbage i en sundere tilstand, end da han tog over, hvorfor det var tid for ham, til at komme videre og prøve nye ting.

Da Jost Capito tidligere i år kom til holdet, var der mange der havde forventet at han ville overtage CEO posten, med det samme, men der skulle gå næsten 6 måneder før det skete.

I den tid har Roberts og Capito arbejdet tæt sammen, for at få holdet på ret køl igen, hvilket de må siges at være kommet ret langt med.

Jost Capito, der er 62 år gammel, har blandt andet været chef i WRC for Ford og VW. Så han har erfaring med at håndtere hold, der er under stort pres for at performe, konstant.

Selvom George Russell flere gange har været tæt på at få point i år, er det endnu ikke lykkedes. Det er holdets ultimative mål, at få det, i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen langer ud efter Pirelli Presset på Bottas øges »