Max laver for mange fejl

Mercedes chef Toto Wolff, mener at Max Verstappen godt kan blive verdensmester i år, men siger samtidig at han laver for mange fejl, hvilket der ikke er plads til mod en ultra skarp Lewis Hamilton.

Mercedes test på Silverstone . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/5 2021 klokken 12:05

Max Verstappen og Red Bull overtog føringen, både i det individuelle og konstruktør mesterskabet, efter Monacos Formel 1 grand Prix.

Men selvom det var nærmest en perfekt weekend for Verstappen, mener Mercedes chef Toto Wolff stadig, at den unge hollænder laver for mange fejl.

"Der er ingen tvivl om, at han kan blive mester, men han laver fortsat for mange små fejl, som nok er fordi han stadig er meget ung," kom det fra Wolff under et interview med Frankfurter Allgemeine.

"Han har en helt fantastisk speed og kontrol over bilen, men hvis han vil udfordre Lewis for alvor, kan han ikke blive ved med at lave så mange fejl."

"Der er ingen tvivl om, at Lewis er i topform, men når det er sagt har vi det godt med at være dem der jagter, hvilket altid er nemmere," sluttede Wolff.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: Toto mangler noget at lave ‘Mind games’ fortsætter »