HAAS advarer deres kørere

"I skal ikke tro på, at I kan alt med vores racer, når der skal køres race i Monaco," lyder advarslen fra Günther Steiner til holdets to unge kørere, Schumacher og Mazepin.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/5 2021 klokken 12:05

Gunther Steiner er ude med en advarsel til holdets to rookies, om at de ikke bare skal give den fuld gas, når de skal prøve kræfter med den snævre og utilgivende bane i Monaco.

Holdet, der i år arbejder med et endnu strammere budget end normalt, har simpelthen ikke råd til, at de to unge mænd smadrer biler.

Derfor opfordres de til at tage den en anelse mere med ro, end de normalt ville, så der er en lidt større margin til grænsen for, hvad de kan få ud af bilen.

"Deres primære opgave i den kommende weekend vil være at holde sig fra barrieren og undgå ulykker," udtaler Steiner i et interview op til Monacos Formel 1-Grand Prix.

Han understreger samtidig, at de er klar over, at deres racer ikke er konkurrencedygtig, hvorfor der ikke er forventninger til de to kørere, ud over at de helst skal have bilen hjem i et stykke.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gulf McLaren Jos Verstappen kritiserer Red Bull »