Vettel blæser til angreb

Sebastian Vettel fik ikke den start for Aston Martin, han og holdet havde drømt om, men han ser den kommende udfordring i Italien, som en kærkommen mulighed for at gå i angreb.

Bahrain vintertest 1 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/4 2021 klokken 12:04

Aston Martin Formel 1 holdet, var noget udfordret over de nye aerodynamiske regler da sæsonens 1. løb blev afviklet i Bahrain.

Den meget lange pause på 3 uger, fra åbningsløbet, til årets andet løb, har dog givet holdet gode muligheder for at analysere data, så de kan komme til Imola meget bedre forberedt.

"Imola er en bane, der er markant anderledes end den i Bahrain," udtaler Sebastian Vettel i pressemeddelelsen fra Aston Martin Cognizant.

"Det er en bane, man virkelig kan angribe, hvilket jeg ser frem til."

Udformningen af banen betyder, at bilerne vil kører med mindre downforce og gøre alt hvad de kan, for at reducere bilernes drag, hvilket betyder at bilerne med den lave indstilling af bagvognen, den såkaldte Low Rake, ikke vil have lige så stor betydning, til fordel for Aston Martin og Mercedes.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli fører kunst til podiet Løbsoptakt: Emilia Romagnas GP »