Verstappen: Jeg kan blive endnu bedre

Hollænderen, Max Verstappen, føler at han kan blive en endnu bedre racerkører, når han har en bil, der kan kæmpe med om verdensmesterskabet.

Max Verstappen foran Lewis Hamilton. Bahrains GP 2021. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 14/4 2021 klokken 23:04

Red Bull ser ud til at have en bil, der kan udfordre Mercedes for alvor. Det bekræftede Verstappen ved at tage pole position i Bahrain.

Red Bull-køreren vil hellere kæmpe med om et verdensmesterskab, hvor han ikke skal risikere for meget - end den position han har haft tidligere, hvor han har skullet satse mere.

Hollænderen erkender dog, at der hviler et større pres, når man jagter et verdensmesterskab.

“Jeg synes, at når man er i en position til at kæmpe om titlen, så bliver alting meget nemmere. Selvfølgelig er der et pres i forhold til at vinde mesterskabet, fordi man kæmper imod andre,” lyder det fra den 23 årige racerkører ifølge motorsport.com

“Overordnet set, synes jeg, at det er en meget bedre situation at være i. Fordi tidligere har jeg skullet risikere mere og det kan føre til fejl.”

“Så jeg håber bare, at jeg har en bil, der kan kæmpe med om mesterskabet, fordi så tror jeg, at jeg bliver endnu bedre, fordi det er sjovere og nemmere at håndtere.”

Verstappen har aldrig vundet et mesterskab siden han rykkede videre fra gokarting, men hollænderen ser det ikke som et problem, at han mangler erfaring i at kæmpe med om mesterskabet.

“Det er meget anderledes at kæmpe med om titlen. Selvfølgelig er der et scenarie, der lyder på, at man ikke skal vinde alle løb. Men det er en naturlig ting.”

“Det betyder ikke, at jeg ikke vandt en titel, fordi jeg ikke forstår, hvordan man gør det. Jeg har vundet mange titler i gokarting og det er nærmest det samme. Man vælger sine kampe.”

“Udover det havde jeg kun et forsøg for at vinde titlen i F3 i 2014,” lød det fra den unge Red Bull-kører.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mindst to år til Alonso Pirelli fører kunst til podiet »