Jordan: Stroll bliver verdensmester

Tidligere teamejer, Eddie Jordan, er altid god for hurtige kommentarer og alternative opfattelser af livet i Formel 1. Her er et eksempel.

Tyrkiets Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/1 2021 klokken 13:01

Med den tidligere Ferrari-kører Sebastian Vettel i stalden vil det nye Aston Martin-teams anden kører, ejerens søn Lance Stroll, få de bedste muligheder for at udvikle sit, for mange iagttagere, stadig uopdagede talent og potentiale og dermed udvikle sig til at blive verdensmester.

Det udtaler den tidligere ejer og teamchef for det nu hedengange Jordan F1 Team, Eddie Jordan, ifølge The Race.

Her lyder det videre, at Vettel, ifølge Jordan, er den perfekte kører til at hjælpe Stroll med at vokse som kører og dermed erobre den eftertragtede mesterskabstitel.

"Vi tænkte måske alle ‘er det nu den rigtige beslutning (for Vettel, red.) med Lance i teamet?’”

“Og du bliver nødt til at indrømme, at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved Lances hurtighed,” udtalte Jordan, der tidligere ejede det Silverstone-baserede team, som nu hedder Aston Martin.

Eddie Jordan.Eddie Jordan.
Copyright Jordan Media


”Du er nødt til at se på ham som en kører, at han nogle gange ikke altid viser sin hurtighed så meget, som han burde eller kan gøre.”

”Han har et enormt talent. Og han har hurtigheden til at blive verdensmester, det har han virkelig, virkelig,” fortsatte den karismatiske irer.

”Men det jeg gerne vil se, er mere konsistens. Når du kommer til at løb, er jeg er ikke sikker på, hvad jeg kommer til at se fra Lance.”

”Jeg tror, ​​at Vettel kommer kan hjælpe dem med at gøre det. Jeg tror, ​​at Vettel kan anspore ham, ligesom Vettel ansporede Leclerc.”

"Så det kan være, at du måske ser en helt anden kører i Lance Stroll i år,” lød det fra Eddie Jordan.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen 3-årig kontrakt til Hamilton Ændringer på vej til F1-weekenderne »