Kevin afslog Formel 1-tilbud

I et interview med Bilmagasinets søsterblad Dossier fortæller Kevin Magnussen, at han kunne være blevet i Formel 1, hvis han ville, men at det tilbud han fik, ikke var attraktivt nok.

Ruslands Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/1 2021 klokken 09:01

"Jeg følte ikke at motivationen var der, til at køre for et hold på samme niveau som HAAS eller under," udtalt Magnussen til Dossier.

Kevin har tidligere udtalt, at han ikke ville blive i Formel 1 for enhver pris, hvilket han angiveligt har honoreret ved at takke nej til dette tilbud.

"Jeg hverken kan eller vil udtale mig om, hvilke hold jeg havde tilbuddet fra, mest af alt for ikke at skuffe eller nedgøre nogen," tilføjede han.

Ud fra beskrivelsen fra Kevin, var det nok Williams der var klar med tilbuddet til ham, efter han officielt blev ledig på markedet, da HAAS bekræftede, at de ville tage to nye kørere ind på holdet.

I den kommende weekend debuterer Kevin i IMSA, hvor han sidder i en racer, der har mulighed for at vinde, hvilket er det han har manglet i sit liv, siden han kom til Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas motiveres af kritik Wolff også testet positiv »