Newey til Aston Martin Rygtet tager til

Det er tidligere blevet pure afvist fra Red Bulls side, at deres designguro, Adrian Newey, skulle være på vej væk fra holdet. Men rygtet om et skifte til Aston Martin vil ikke dø ud.

Newey . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2020 klokken 09:12

Sebastain Vettel vandt alle sine 4 verdensmesterskaber i en Adrian Newey designet Red Bull-racer.

Når Sebastian Vettel skifter til Aston Martin efter denne sæson, er det for igen at få chancen for at vinde et verdensmesterskab. Noget der i de seneste år hos Ferrari er kommet længere væk.

Og noget tyder på, at Vettel får chancen for at bygge holdet op omkring sig med de folk, han helst vil arbejde sammen med. Nærmest koste hvad det vil.

En af dem som Vettel har absolut størst tiltro til, er Adrian Newey, der har en fantastisk evne til at fortolke de aerodynamiske regler og nærmest se luftstrømmenes vej omkring bilerne.

Det har Racing Point/Aston Martin lyttet til, hvilket, ifølge flere internationale medier, har fået fabrikken til at kontakte Newey med et jobtilbud og penge til at købe ham fri af hans kontrakt med Red Bull.

Skulle det lykkes for Aston Martin at få fingrene i Newey, vil det være første skridt i den rigtige retning for holdet, der samtidig vil få mulighed for at vise, hvad en Newey-designet bil med Mercedes motor kan udrette.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel E i krise Hamilton støtter Russell »