Gasly (meget) arrig på Stroll

Abu Dhabis Grand Prix blev en kort fornøjelse for Pierre Gasly, som fik sit løb ødelagt af en kollision med Lance Stroll. Frankmanden er meget arrig på Racing point-kørere.

Pierre Gasly . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/12 2019 klokken 14:12

Efter den overraskende tredjeplads i Brasiliens Grand Prix var næsen sat op efter mere succes hos Pierre Gasly i Toro Rosso. Men sådan kom det langt fra til at gå i Abu Dhabi.

Et puf fra Racing Points Lance Stroll i Yas Marina Circuits første venstresving ødelagde nemlig både Toro Rosso’ens næseparti og franskmandens chancer for yderligere avancement i løbet.

Det var derfor en temmelig arrig Gasly, som efter løbet udtalte sig til franske Canal+ om hændelsen, der betød, at McLarens Carlos Sainz stjal sjettepladsen i kørernes samlede mesterskab.

“Jeg er bare så arrig over hvad der skete, for vi havde virkelig potentialet til at beholde sjettepladsen. Og sådan er det bare,” lød det vredt fra Gasly.

Gasly til interview med BMF1 i Monaco 2018Pierre Gasly.
Copyright Bil Magasinet BMF1


“Det er virkelig irriterende, når den slags sker,” fortsatte franskmanden, der ikke var i tvivl om, hvor skylden skulle placeres.

“Med ham (Stroll, red.) bag sig er der en fifty-fifty chance for, at et eller andet går galt.”

“Det er forbandet, virkelig forbandet - for vi havde god fart, vi havde en god bil, vi arbejdede hele weekenden… og så se Sainz slutte løbet (på P10, red.) og se hvad Daniil (Kvyat) opnåede (sluttede P9).”

“Der var virkelig potentiale til at opnå et godt resultat.”

“Som jeg så det, ødelagde Lance bare alting,”

“Jeg skal lige have nogle dage til at falde ned igen,” lød det fra en skuffet Gasly,

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel afviser rygter om at stoppe Abu Dhabis Grand Prix: Hot or Not »