Breaking news: Gasly degraderet

Det var ikke helt uventet at Red Bull måtte gøre noget ved Pierre Gaslys manglende resultater. Nu er beslutningen så taget, og Pierre Gasly Bytter plads med Alexander Albon hos Toro Rosso

Alexander Albon . Copyright BMF1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 12/8 2019 klokken 12:08

Franske Pierre Gasly var spået en stor fremtid hos Red Bull da han blev placeret side om side med Max Verstappen i år. Red Bull har vist med Max Verstappen at bilen er en vinder-bil, men Gasly har slet ikke haft den samme fart i raceren.

Fra Englands Grand Prix blev det dikteret af Red Bull at Gasly ikke længere måtte bestemme sin egen opsætning af bilen. I stedet skulle han køre med det setup som Max Verstappen kom frem til.

Bahrains Grand Prix 2019. Red Bull Racing. Max Verstappen og Pierre GaslyBahrains Grand Prix 2019. Red Bull Racing. Max Verstappen og Pierre Gasly
Copyright Red Bull Contentpool


Alexander Albon er 23 år gammel og født og opvokset i England, men da han er halv thailænder, har han valgt at køre under Thailandsk flag. Han har vist gode resultater hele sæsonen i Toro Rosso og fik en 6. plads i Tysklands Grand Prix.

Den officielle melding fra Red Bull kom på Facebook:

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nemmere straf i F1 Interview med Carlos Sainz Jr. 1/2 »