Hvad med Perez?

Siden det blev kendt at Stroll Sr. overtog Force India, har det ligget i kortene at Lance Stroll skulle følge med til holdet, og snuppe pladsen fra Ocon eller Perez. Perez siger han har en kontrakt som han ikke kan sige noget om, men er den med Force India eller...?

Aserbajdsjans Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 30/8 2018 klokken 13:08

Efter et Canadisk konsortie under Lance Strolls far købte Force India, har det været ventet at Lance Stroll skulle følge med derover. Det kan ske når som helst. Eller det kan ske ved begyndelsen af en ny sæson. Det vil tiden vise.

Det betyder naturligvis at der ikke er plads til begge nuværende kørere, Estaban Ocon og Sergio Perez, hvorfor mindst een af dem må finde et nyt sæde.

Hidtil har det set mest ud til at Ocon ville tabe sædet, og Perez har i et stykke tid sagt at han har en kontrakt klar og signeret, men at han ikke kan udtale sig om mere.

Perez og Ocon spiller lidt boldPerez og Ocon spiller lidt bold
Copyright Force India


Ocon har været rygtet til McLaren, og har da også forsøgt at lave et sæde, men hans 183cm høje krop passede ikke ind i McLarens cockpit, så den gik ikke.

Siden løbsweekenden på Spa er der dog opstået nogle nye rygter, som der nu pustes lidt mere til. Det forlyder nemlig at Sergio Perez ganske vidst har en kontrakt klar, men at den er lavet med McLaren, som han jo har kørt for i 2013, og ikke med Race Point Force India.

Sainz og Pérez i snak gennem Monacos paddock 2018Sainz og Pérez i snak gennem Monacos paddock 2018
Copyright Bil Magasinet BMF1


McLaren har intet sagt og intet nægtet, men blot sagt at der kommer en bekendtgørelse i slutningen af september.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso og de påståede tilbud Derfor drikker Ericsson ikke! »