Kevin: Køreren gør en forskel i Monaco

Kevin Magnussen har været best-of-the-rest i de seneste løb, og i Spaniens Grand Prix kørte han et perfekt løb. Monaco er næste udfordring hvor der igen skal kæmpes om point.

Kevin Magnussen. . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 24/5 2018 klokken 11:05

I optakten fra Haas-teamet beskriver Kevin hvordan han har det med Monaco-banen, som af mange betragtes som den sværeste i kalenderen:
"Jeg synes det er en bane hvor du kan gøre en forskel som kører. Du føler dig tættere på grænsen på grund af væggene og den høje pris for fejl. Gode kørere har det godt på den grænse, eller tæt på den, og disse kørere vil udmærke sig i Monaco"

Monaco
Copyright Williams F1 Team


Det siges at alle kørere drømmer om at vinde i Monaco. Kevin er ingen undtagelse, men han er alligevel realistisk omkring sine muligheder: "Fra min side, så er Monaco det samme som alle andre løb. Selvfølgelig, at vinde i Monaco ville være en drøm, men vi kæmper ikke rigtigt om sejren. Fra vores side, kæmper vi stadig om point, og forsøger at have en god weekend og få pointene hjem. Jeg kan dog godt forstå, hvorfor de kørere som har vundet hér er meget glade for det."

Daniil Kvyat
Copyright Red Bull Photofiles


Om banen og løbet fortæller Kevin: "Min favorit-sektion på banen er rundt om Casinoet, eller ved poolen. Alle de hurtige dele af bane er spændende"

"Monaco er et storslået setup. Det er et af de mest historiske løb på kalenderen. Ovenpå dette, er det bare en fed bane at køre ræs på. Jeg synes det er en af årets bedste."

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas hylder Häkkinen Monacos GP: 1. frie træning. Ricciardo hurtigst »