Konkurrence: 1- LIFE ON THE LIMIT

Endnu en Formel 1 film har set dagens lys. 1: LIFE ON THE LIMIT BMF1 giver her nogle af vores læsere chancen for at vinde den og flere andre fede præmier.

1 . Copyright Scanbox

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2015 klokken 12:04

Sammen med Scanbox og Roskilde Racing Center, der er distributøren af den nye formel 1 film, 1: LIFE ON THE LIMIT, har vi lavet en lille konkurrence, der giver jer mulighed for at vinde nogle fede præmier.

Der er 2 stk. 1. præmier på spil.
I hver 1. præmie pakke er der: 2 gavekort af hver 350,00 + 2 gange Cola af hver kr. 25,00, til brug i Roskilde Racing Center, til en værdi af kr. 750,00 + 1 DVD af filmen 1: LIFE ON THE LIMIT.

Ud over dette udlover vi 8 DVD film af 1: LIFE ON THE LIMIT.

Roskilde Racing Center
Copyright Roskilde Racing Center”1: LIFE ON THE LIMIT” er en actionspækket dokumentar, der skildrer den glamour, hastighed, fare og spænding, som ulmede bag facaden på Formel 1 Grand Prix løbene. Fortalt af Michael Fassbender oplever vi historien om Formel 1s gyldne tidsalder, hvor sporten blev skræmmende farlig. I slutningen af 1960'erne fik Formel 1-bilerne fordoblet deres motorstørrelse og blev udstyret med vinger, hvilket gjorde dem utrolig hurtige, men samtidig endnu mere farlige. Med penge der strømmende ind fra sponsorer og med nyt verdensomspændende tv-publikum, blev racerkørerne kastet som gladiatorer i ringen. De blev anset som legendariske superstjerner med karisma og råt talent, men mange af dem endte også med at betale den ultimative pris. "1:LIFE ON THE LIMIT" følger historien om de racekørere, der kørte med livet som indsats og dem, der kæmpede for at ændre sporten for altid. Det handler om det største show i verden: Formel 1”.

Ud over filmen er der mulighed for at prøve dine egne evner i en Gokart af på Roskilde Racing Centers fantastiske udendørs bane, som du kan læse mere om her

Vi trækker lod blandt alle de læsere, som skriver et godt argument for, hvorfor netop det er jer, der bør få fingrene i en af disse præmier, enten i diskussionen under denne artikel, eller i kommentarfeltet under konkurrencen på Facebook, gerne indeholdende henvisninger til andre!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 kalenderen 2016 Formel 1 er blevet kedeligt »