BMF1 møder Marcus Ericsson i Monaco

Det var en ret afslappet og afklaret Marcus Ericsson, BMF1 mødte ved Saubers motorhome på Monacos havn, hvor vi fik en skandinavisk snak om forventningerne til løbet.

Marcus Ericsson . Copyright Caterham F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/5 2017 klokken 10:05

Selvom Marcus Ericsson ikke er så stærk til at forstå dansk, tog vi alligevel en snak på skandinavisk, krydret med engelske ord, der hvor vores ord trods alt var lige lovlig langt fra hinanden.

Marcus Ericsson, virke ofte ret reserveret når man hører interviews med ham, men når han kan bruge sit eget modersmål, er han langt mere imødekommende og super venlig.

Samtalen med Ericsson gik mest på forventningerne til løbet og så det faktum, at deres nye aero-pakke ikke har leveret det, som de havde forventet.

"Vi er stadig lidt forundret over, hvorfor de nye stumper ikke virker," kom det ærligt fra svenskeren.

"Måske er det bare banen, der jo er meget anderledes, der gør udfaldet, men vi håber stadig, at vi kommer væk fra de bagerste pladser inden løbet er slut," tilføjede han.

"Det er Monaco, og som alle siger, så kan alt ske her."

"Vi ved dog godt, at vi ikke vil blive hjulpet af regnvejr, men vi kan nærmest forvente, at der sker uheld i løbet, som vi så bare må håbe vi slipper udenom," sluttede en - trods alt - optimistisk Marcus Ericsson i interviewet med Allan Haslund fra BMF1, inden han smuttede indenfor i Saubers motorhome.

Marcus Ericsson var en af de unge kørere, der også deltog i modeshowet i Amber Lounge fredag.

Marcus Ericsson
Copyright Allan Haslund

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan vinder du i Monaco Monaco GP: Løbet live - Vettel vinder! »