Wolff beskylder Red Bull og Ferrari for snyd

Mercedes har ikke fået den start på Formel 1-sæsonen, og dermed det nye reglement, som de havde håbet på. Faktisk langt fra. Nu beskylder holdchefen for Mercedes, Toto Wolff, konkurrenterne for at snyde.

Nyt logo monteres på en Ferrari . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/7 2022 klokken 09:07

I forbindelse med de forslåede regler, der i første omgang er blevet udskudt, omkring et maksimalt slid på bunden, for at få holdene til at undgå hoppende biler ned af langsiden, har især Ferrari og Red Bull været meget kritiske.

Det har fået Toto Wolff, der indtil for kort tid siden, havde den værste bil i form af Mercedes W13, til at konkludere, at de to hold havde noget at skjule.

Helt præcist mener han, at Ferrari og Red Bull, og nok også flere andre hold, har en fleksibel bund, der sikrer dem en bedre 'ground effect' og dermed en mere stabil bil.

FIA har godkendt de pågældende biler uden at finde bevis for, at der skulle være brud på reglerne, men det får altså ikke Wolff til at holde igen med beskyldningerne.

Om det skyldes, at deres egen løsning netop er en fleksibel bund, kan man kun gætte på, men det lader til, at Wolff mener, at Mercedes er eneste hold, der overholder reglerne helt.

Hverken Red Bull eller Ferrari har valgt at svare igen på beskyldningerne på nuværende tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner: Vi har mere i posen Frankrigs GP: Løbsoptakt »