Wehrlein ønsker at blive

Pascal Wehrlein blev af mange anset som et af de kommende store navne i Formel 1, da Mercedes placerede ham hos Manor op til denne sæson. Men selvom han vist langt større styrke end Ocon, er det franskmanden der forventes at skifte til et andet hold.

Pascal Wehrlein i Manor raceren . Copyright Monzanet.it

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2016 klokken 14:11

I et interview med Autosport, fortæller Manor kører Pascal Wehrlein ærligt, at han selvfølgelig gerne så sig selv kører for et bedre hold, men at han faktisk gerne vil blive hos Manor et år mere.

”Jeg vil være glad for at blive her”, kom det fra tyskeren. ”Holdet har gjort stor fremgang over det seneste år og også meget i år, siden vi startede sæsonen, hvilket jeg især er meget glad for”.

”Jeg tror at næste år også vil give holdet en god mulighed for at komme langt længere frem, hvilket vil gøre det ekstra interessant at blive hos Manor”.

”Det kan godt være, at man ikke kan sige at de har haft den dårligste bil i år, men i gennemsnit må det være sådan”, kom det fra manden der har sikret holdet deres eneste point.

”Selvom vi er de langsomste på gridden, er der ikke længere 2 sekunder op til dem der er lige foran os, nu er vi mere på lige fod.

Selvom der nu kun er to løb tilbage og en stor del af sæderne har fået et navn tilknyttet, indrømmer Wehrlein at han intet ved om sin fremtid, men han vil være meget glad for at blive.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault: En vanskelig beslutning Bossen: Vi overvejede aldrig at stoppe »