Viaplay klar med stærk Formel 1-dækning igen i år

BMF1 var med da Viaplay og TV3+ både præsenterede deres kommende Champions League og Formel 1-dækning i Studie 2 på Amager.

Viasat . Copyright Allan Haslund

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 21/3 2018 klokken 21:03

Præsentationen startede med at Peter Palshøj præsenterede en kort video, som opsummerede 2017-sæsonen. Efter den fem minutter lange video var slut, afslørede Palshøj at de havde fået besked på at lave ét minuts video som præsentation, men "det kunne vi simpelthen ikke", som han udtalte med et stort smil.

Dernæst fortalte Palshøj, at dette bliver den bedste sæson nogensinde, med et meget tæt felt i toppen og et kæmpe midterfelt, hvor Haas ligger lunt til at kæmpe med om at være "best of the rest". I bunden ligger efterhånden kun Sauber, og måske også Williams, som i år nok har nogle af de svageste kørere, selvom de sikkert vil påstå noget andet.

Viaplay og TV3+ har beholdt deres nuværende kommentator-team med Jens Hansen som primær kommentator sammen med enten John Nielsen eller Tom Kristensen.

I studiet er det fortsat Nicolas Kiesa, som kommenterer før og efter træninger, kvalifikation og løb.

Peter Palshøj fortalte at TV3+ og Viaplay sætter stor ære i, at der altid er en kommentator i boksen som har en fortid fra ægte single-seater racing.

Tom K i godt selskab med BMF1 hos TV3 Sport.
Copyright BMF1


Vi satte os ned med Palshøj og snakken faldt hurtigt på Kevin Magnussens situation. Det er første år for danskeren, hvor han skal køre i en racer, som han selv har kunne give input til i forhold til sin kørestil.

I vintertesten kørte begge Haas-kørere nogle fantomtider, hvilket både er blevet bemærket af Toto Wolff og Lewis Hamilton fra Mercedes. Wolff og Hamilton mener at Haas kan blive årets overraskelse, dog stadig i midterfeltet.

Endelig blev vi alle dog enige om, at nu skal sæsonen bare i gang så vi kan se det virkelige styrkeforhold i stedet for at gætte på, hvad de enkelte teams har haft af komponenter og brændstof under vintertesten.

Vi fik også en god snak med Tom Kristensen og Nicolas Kiesa, som vi vil bringe ved en anden lejlighed.

Husk at alle sessioner kan følges på TV3/TV3+ og Viaplay app'en som kan downloades fra App Store eller Google Play.

Formel 1 kræver pakken Viaplay Sport, og du kan tilmelde dig via dette link:
Viaplay tilmelding

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Luna, en dansk kvinde i Formel 1 (3/3) Nye startlys »