Vettel vil give den alt hvad han har

Sebastian Vettel kører i år, sin sidste sæson hos Ferrari. Det betyder ikke, at han tager denne sæson, som en ligegyldighed. Han lover i et interview op til åbningsløbet, at han vil give den alt hvad han har.

Mexico GP 2019 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2020 klokken 11:07

Efter et kontraktforløb, hvor Sebastian Vettel til sidst måtte erkende, at han ikke kunne komme til enighed med Ferrari, blev det for en måneds tid siden en realitet, at tyskeren i år, kører sin sidste sæson for Ferrari.

Men det betyder ikke, at han ikke ønsker at gøre alt hvad han kan, for at vinde det mesterskab han kom til Ferrari for at sikre sig.

"Det er ingen hemmelighed, at vi alle længes efter at komme tilbage på banen," udtaler Vettel til Ferraris egen hjemmeside. Du kan læse hele optakten her

"I starten af pausen, nød jeg den. Det var rart med en pause fra den konstante rejsen rundt og dejligt at kunne bruge tid med familie og venner. Men som tiden er gået kan man mærke at det er tid til at komme tilbage."

"Jeg er klar til at give den alt hvad jeg har, også selvom det ikke bliver det samme uden vores fans til at bakke op om os."

"Jeg ser meget frem til at kører på den østrigske bane, som jg virkelig er glad for at køre på, især også fordi den ligger højt oppe i bjergene, som jeg virkelig elsker."

"Vi skal være realistiske omkring vores pakke, der ikke viste os som så stærke som vi ønskede under vintertestene, men vi kommer til østrig med godt mod og en forhåbning om, at vi kan være med helt fremme, når det går løs på søndag," sluttede Vettel.

Det er spændende at se, om Ferrari giver Vettel den chance han selv håber på at få, eller om man vælger at sætte alt på Charles Leclerc.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda kommer stærkere til start Alfa Romeo er klar til kamp »